ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα εβδομαδιαία προγράμματα των Small Group του γυμναστηρίου:

Οι Υπηρεσίες του Γυμναστηρίου: 

1. Small Group Training

Τα Small Group αποτελούν πλέον τη πιο διαδεδομένη μέθοδο εκγύμνασης στο Elements καθώς περιλαμβάνουν ολιγομελή τμήματα (οκτώ άτομα ανά γυμναστή) με κοινούς στόχους και κοινό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η επιλογή των κατάλληλων τμημάτων πραγματοποιείται βάσει ιατρικού ιστορικου και μυοσκελετικού έλεγχου από τους έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής του χώρου μας. Μαζί με το ιατρικό ιστορικό οι γυμναστές φτιάχνουν και ένα προσωπικό πρόγραμμα για τον κάθε ασκούμενο το οποίο μπορεί να το εκτελέσει με την βοήθεια των παραπάνω, καθημερινά στο ανοιχτό γυμναστήριο (Open Gym). Ενδεικτικά, τα Small Group περιλαμβάνουν το Cross Training, Fitness Modeling, Hypertrophy Systems, Cross Challenge, Bootcamp, Functional Training, Hips & Hips, Body Power, Cardio, Fat Burn καθώς επίσης και τα προγράμμτα Yoga, Pilates mat και Stretching.

2. Semi Personal Training

Το Semi-Personal είναι εμπειρία Personal Training, με την διαφορά ότι ο Personal Trainer έχει υπό την επίβλεψή του έως και 3 ασκούμενους αντί για έναν. Ο κάθε ένας ασκούμενος ωστόσο, έχει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Personal Training. Είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος εκγύμνασης για τον κόσμο που προτιμάει να γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή (Personal Trainer).

Τα Semi Personal έχουν όλα τα οφέλη του Personal Training και της εξατομίκευσης του προγράμματος που χρειάζεται ο κάθε ασκούμενος με το πλεονέκτημα του πολύ χαμηλότερου κόστους σε σχέση με το κανονικό Personal Training. Για παράδειγμα, ένας ασκούμενος που κάνει 2 φορές την εβδομάδα Personal με ένα μέσο κόστος ανά συνεδρία 25€, εάν επιλέξει τα Semi-Personal το κόστος αναλογικά στη μηνιαία του συνδρομή μπορεί να φτάσει και στα 5,8€ ανά συνεδρία.

3. Personal Training 

Οι υπηρεσίες Προσωπικής Εκγύμνασης/Personal Training πραγματοποιούνται από απόφοιτους του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού καθώς και με ειδίκευση στην Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία.

4. Pilates Equipment

Εκγύμναση με το κρεβάτι Pilates (Pilates Reformer) και περαιτέρω εξοπλισμό Pilates (chair, cadillac trapeze, rings, balls, mat). Τα οφέλη των ασκήσεων στο reformer είναι η ενδυνάμωση σε συνδυασμό με την ευλυγισία, η βελτίωση της ισορροπίας & της ευθυγράμμισης, η καλύτερη επίγνωση της κίνησης, η βελτίωση της στάσης του σώματος και η ανακούφιση  από προβλήματα και  πόνους στο σώμα. Κάθε ασκούμενος, μπορεί να κάνει μάθημα σε reformer ανεξαρτήτως της φυσικής του κατάστασης. Οι ασκήσεις χωρίζονται σε επίπεδα με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και απευθύνονται σε αρχάριους, μεσαίου επιπέδου, προχωρημένους και ανώτατου επιπέδου ασκούμενους.

Υψηλής ποιότητας εκγύμναση με την καθοδήγηση ειδικών πανεπιστημιακού επιπέδου για όλες τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Από αθλητές υψηλού επιπέδου έως και ασκούμενους οι οποίοι χρήζουν αποκατάστασης μετά από τραυματισμό ή καθοδήγηση για μια καλή ποιότητα ζωής, υγεία και ευεξία.

Δώσε στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ και έλα να γνωρίσεις την οικογένεια των Elements, γυμνάζοντας το σώμα σου με ασφάλεια και την πλήρη καθοδήγηση των γυμναστών μας σε ένα ευχάριστο κλίμα που θα σου αλλάξει τελείως την καθημερινότητα! #CHANGEYOUR BODY #CHANGEYOURLIFE